Editorial

Kovesi (Coldea) “e pur si muove” se poate transforma în “what goes around comes around”, atenţie cu pianul şi pianiştii Ghiţă şi Vlădescu pe scări … că aştia e ca bumerangul, una doua îti sare în ceafă şi pun pe masă rezoluţiile semnate chiar de tine … o fi bine ?

http://www.stiripesurse.ro/dna-e-pe-urmele-asesoft-cerere-de-ultima-ora_951815.html

„DNA e pe urmele lui Sebastian Ghiţă! Instituţia condusă de Laura Codruţa Kovesi a cerut Registrului Comerţului să-i pună la dispoziţie mai multe documente ale unor firme ce au avut relaţii contractuale cu Asesoft, firma înfiinţată de Sebastian Ghiţă.

Totodată, DNA a solicitat acelaşi lucru şi de la Primăria Ploieşti şi Consiliul Judeţean Prahova, scrie presa locală.”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Institutia condusa de Lulutza, nu poate sa ceara si Microsoft sa-i puna la dispozitie mai multe documente ale unor firme ce au avut relatii contractuale cu Microsoft si RSC, Medist, Asesoft, Colina, Teamnet, si multe altele ?

Nu de alta, dar sa intelegem si noi cum de acestea au reusit sa insele vigilenta si competenta international recunoscuta a celei mai curajoase femei existente pe plaiuri mioritice … de fapt unica, ca inainte nu s-a consemnat si ulterior nici atita … or fi obosit unii si altii sa mai adreseze subiectul ?

E greu sa fii singura si sa iesi mereu a doua sau ultima, functie de numarul de jucatori … sau se joaca pe roluri ? … si pe rezolutii „conjuncturale” …