Editorial

Kovesi (Coldea) se amuză să citească că nu are trei capete, cinci mâini și familie duminica că în restul săptămânii are o misiune de îndeplinit la care se tot gîndește

Maior sare sa dea in Iliescu, ca sa nu ajunga prea repede la pushcarie, si Kovesi sare, in aceeasi editie Hotnews, sa explice indirect ca nu a avut nici o relatie neinstitutionala cu Coldea, care nu statea cu picioarele pe biroul lui de la DNA, cind ei nu ii protejau pe facatorii de milioane din Microsoft – Siemens – EADS, Ghita, Vladescu, Artopolescu si multi altii.

Citesti ce spune Kovesi si vezi o Vestala Neprihanita si (un pic) Sacrificata pe altarul Datoriei inca Neimplinite, care nu are decit putin timp duminica in nefamilie sa isi doreasca si ea acolo un sot (altul, ca pa ala vechi la lasat acasa la Sibiu) si niste copii conceputi duminica, ca in restul saptamanii plus simbata trebuie sa fie cea mai importanta si curajoasa femeie din Romania.

Ea stie sa se amuze de prosti ca noi, care mai scriem pe site-uri si care credem ca ea retine, distruge si falsifica probe, fabrica, ticluieste si manipuleaza dosare, ca sa ii glorifice pe infractorii din grupul Maior-Coldea-Microsoft si sa ii tortureze si terorizeze pe cei care indraznesc sa nu vada ca ea, Coldea si cu Maior au monopolul absolut pe realitate, adevar, lege si dreptate, si ca astea nu sunt pentru toata lumea, ci doar pentru cine vor ei, neprihaniti infractori si infractoare.

Asteptam cu interes articolul din Elle, vom cumpara aceasta mare scriere si vom comenta spre amuzamentul acestei fapturi legendare, desi atit de normale … doar inscenari judiciare.

http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-subiectele_zilei-20002425-laura-codruta-kovesi-sunt-momente-cum-este-duminica-care-iti-doresti-familie-copii-dar-fiecare-data-gandesc-misiune-indeplinit.htm

Laura Codruta Kovesi: Sunt momente, cum este duminica, in care iti doresti sa ai familie, sa ai copii, dar de fiecare data ma gandesc ca am o misiune de indeplinit

de R.M.     HotNews.ro Vineri, 24 aprilie 2015, 19:09

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, se declara amuzata de glumele care se fac pe seama sa, cum ca ar bea dimineata lacrimi de corupt in loc de cafea, dar spune ca cei care o cunosc isi dau seama ca este „un om obisnuit”, care nu are „nici trei capete, nici cinci maini”.

Sefa DNA nu este de acord, intr-un interviu acordat revistei Elle si care va fi publicat in editia din luna mai, cu ideea ca este cea mai puternica femeie din Romania.

„Nu cred ca e chiar asa … Stiu ca sunt multe glume care circula in spatiul public despre mine. Exista un website care tot timpul face glume si care a scris despre mine ca eu nu beau cafea dimineata, ci lacrimi de corupt, ca nu ma vopsesc pe par cu vopsea, ci cu sange de corupt, ca cineva a vrut sa-mi ofere un martisor de 1 martie si eu nu am vrut sa-l primesc ca nu avea chitanta si l-am arestat. Ma amuza sa citesc asemenea lucruri, dar cred ca cei care ma cunosc si intra in contact cu mine isi dau seama ca sunt un om obisnuit. Nu am nici trei capete, nici cinci maini, nici puteri supranaturale, n-am o bagheta magica. Sunt un om ca oricare alt om, o femeie ca orice alta femeie de varsta mea”, spune ea, potrivit extraselor publicate pe site-ul Elle.ro.

Intrebata daca ii este greu sa mentina un echilibru intre munca si viata personala, aceasta recunoaste ca acest echilibru nu exista: „Un avantaj, daca pot sa-i spun asa (fiindca este, in acelasi timp, un dezavantaj in viata personala), este ca nu am copii, nu am sot”.

„Si atunci, foarte multe din problemele curente pe care le are o mama si o sotie, eu nu le am, ceea ce-mi confera mai mult timp pentru serviciu. Deci n-as putea sa spun ca este un echilibru, dar cred ca in acest moment ocup o pozitie foarte importanta si toata energia pe care o am trebuie sa o indrept si sa o folosesc pentru a-mi indeplini atributiile.

Pentru mine, acum, cariera este mult mai importanta decat viata personala. Sunt foarte multi oameni care depind de mine, este o institutie care evolueaza sau involueaza in functie de deciziile pe care le iau, si asta e prioritatea mea.

Sigur ca sunt momente, cum este duminica, in care iti doresti sa ai familie, sa ai copii, sa fii intr-un alt mediu. Dar de fiecare data ma gandesc ca acum am o misiune de indeplinit si asta este mult mai important”, mai spune ea.