Editorial

Kovesi da mita lui Bill Gates, SRI, MAI, etc.

Incepind din anul 2000 Microsoft in asociere cu entitati corupte si criminale jefuiesc statul Roman de sute de milioane (miliarde) de euro.

Cine indrazneste sa comenteze, sa critice, sa se opuna sau/si sa informeze referitor la aceasta retea mafiota internationala este supus unor acte asimilate actelor de terorism.

DNA, SRI, MAI vegheaza la buna functionare a mecanismelor de frauda, coruptie, crima organizata si terorism. Romania este monitorizata MCV datorita perseverentei infractionale a DNA.

Cazul Micul Guccifer – Nelu Neacsu, Cazul Omnis – Microsoft sunt cazuri de referinta la efectele pe care coruptia, crima organizata si terorismul international le produc asupra societatii in ansamblul ei atit in Romania cit si in Europa.

Cititi cu atentie articolul atasat in link, urmind sa revenim cu informatii noi si utile unei mai bune intelegeri a Scandalului Microsoft, in care conform Laura Codruta Kovesi Microsoft nu are nici o implicare !?…

“Prin urmare, din datele facute publice pana acum, tot acest mega dosar de coruptie ar trebui privit pe trei planuri distincte:

1. contractul SIUI al CNAS; (anul 2000)

2. Programul de informatizare al Ministerului Educatiei – SEI;

3. Licentele Microsoft din institutiile publice cumparate ca parte a parteneriatului strategic semnat in 2003 de Guvernul Nastase cu Microsoft.”

“Concluzie:

Daca lucrurile afirmate de acesti martori catre procurorii DNA sunt adevarate atunci mita de care se vorbeste in tot acest dosar s-a dat din banii nostri. Nu a venit o firma straina care din propriile venituri sa fi mituit un politician pentru castigarea unui contract, ale carui clauze sa-i fi permis in timp sa-si recupereze ‘investitia’.

Nu. Guvernantii au alocat fonduri publice in niste contracte IT deosebit de paguboase, in care produsele si serviciile au fost achizitionate la preturi cu mult peste nivelul pietei tocmai pentru a ramane loc de mita si de profit pentru toti cei implicati in aceste contracte. Ori asta inseamna ca indirect, eu, tu, noi toti, am dat spaga guvernantilor si managerilor marilor corporatii IT.”

http://amfms.ro/in-scandalul-microsoft-este-implicat-cnas-siui-si-siveco/