Editorial

Kovesi jocuri si combinatii … poante, ponturi, Coldea si mult chiţ, chiţ, chiţ …

Famiglia Ponta e calcata de mascati in Prahova, fieful lui Ghita si in Bucuresti, fieful lui Kovesi si Coldea (si maine in toata tara), pentru ca au luat si ei in conformitate cu obiceiurile strabune 50% din banii UE, asa cum si Microsoft a confirmat ca se practica.

Aici trebuie sa mentionam ca Elenea Udrea lua 10%, Dana Nastase 30%, altii iau in jur de 50% (Microsoft da intre 47%-60%), dar sunt unii mai destepti si privilegiati, care iau fara numar, asa cum fac Coldea si Kovesi !

Este evident ca exista o planificare riguroasa a “cine, cind ia pe cine” … la misto sau/si cu catusele la maini, drept care nu are rost sa insistam … vom reveni pe larg.

Sebastian Vladescu in asociere cu Microsoft, SRI si MAI fraudeaza fonduri UE, pirateaza soft de valoare mondiala, se asociaza cu Ghita sa isi extinda “ecosistemul” de mita si amenintari cu moartea astfel protejati de Kovesi si Coldea in cunostinta de cauza, la nivel regional si European vezi Guccifer, astfel protejati de Maior, si sunt liberi si ferice de zece ani incoace, devenind astfel un reper al “bunei” functionari binomiale DNA-SRI.

Exista la DNA incepind din 25 August 2015 un Raport Final OLAF care il gaseste vinovat pe Valdescu de fraudarea fondurilor UE si de alte infractiuni deosebit de grave.

Si ce daca ? … DNA refuza in continuare sa investigheze un caz probat inca din 2004 !. Raportul OLAF acuza in fapt DNA, SRI, MAI si Microsoft de favorizarea infractorilor incepind din anul 2005 pina in prezent.

OLAF a deschis in luna Februarie o noua ancheta referitor la “performantele” DNA-SRI.

Fraudele comise de catre acestia si prejudiciile se ridica la miliarde de Euro, in timp ce Kovesi si Coldea sunt ocupati sa se prefaca ca fac si ei ceva, si fac vizite la femei in virsta (mama lui Ponta) de dragul manipularii propagandistice si politice.

Se va dovedi ca mama nu stia nimic si ca ceilalti implicati in “presupusele” fraude, au gresit si ei un pic, si oricum banii vor fi returnati de la buget, si ei vor fi lasati liberi pentru ca “faptele nu exista” sau s-au “prescris” sau/si DNA nu are “competenta”.

Kovesi este “doctor docent” in manipulari judiciare si alte “jocuri, combinatii, poante si ponturi” si mult Coldea si chiţ, chiţ, chiţ …

Vom reveni cu dosarele “instrumentate” de Kovesi in vederea favorizarii infractorilor.