Editorial

Kovesi, Maior, Coldea, Artopolescu – tortura si minciuna la secret !

CIA tortureaza incompetent si minte competent, dovezile abunda in faimosul raport al inchisorilor secrete. Si fac asta fara nici un folos altul decit cel personal.

CIA minte pentru ca asta sunt pregatiti si platiti sa faca cit se poate de bine, sa minta.

Se platesc milioane pentru a influentarea prin diferite mijloace a decidentilor politici si a opiniei publice, pentru a acoperi incompetenta si ilegalitati extrem de grave, si a le prezenta drept actiuni vitale in vederea protejarii si progresului societatii in general si celei democratice in special. Vom mai afla inca multe despre citi bani au fost cheltuiti, fraudati si mituiti in legatura cu inchisorile secrete.

SRI sub conducerea lui Maior emuleaza pina la confundare SRI si o face cu emfaza si mindrie patriotica puternic sustinuta cu aceleasi mijloace descrise in raportul inchisorilor secrete. Respectiv arta si dibacia de a ascunde adevaruri extrem de grave sub lumina reflectoarelor orbitoare ale manipularilor de tot felul.

Microsoft foloseste aceleasi metode diversioniste si criminale sub numele de Evanghelism numai ca opereaza prin entitati interpuse (DNA, RSC, MEDIST, ASESOFT, TEAMNET) si externalizeaza tortura fizica unor profesionisti proveniti din Securitate si din lumea interlopa.

DNA foloseste aceleasi metode de inducere deliberata in eroare si alte metode folosite cu succes de Securitate precum, presiune si tortura psihica, inscenari judiciare, tergiversari intentionate, si multe altele in colaborare strinsa cu SRI, Microsoft si partenerii acestora.

Astfel se explica de ce aceste institutii considerate si aclamate ca fiind de elita, se confrunta astazi cu fraude interne uriase astfel dezvaluite de factori externi.

Cum se face ca ani de zile SRI, DNA, DIICOT si PICCJ nu au reusit sa faca practic nimic in timp ce toata lumea acuza coruptia endemica, dar au reusit in schimb sa pozeze in aparatorii democratiei si legii si in luptatorii cei mai neinfricati impotriva coruptiei.

Lupta DNA impotriva sau pentru protejarea coruptiei. Avem motive temeinice sa constatam ca acestia lupta pentru ambele, in functie de interes sau/si de obligatii.

CIA, SRI, DNA, MICROSOFT mint, dar desi mint bine, mint degeaba, pentru ca dupa cum putem constata, minciunile lor incep sa fie cunoscute si penalizate.

Pe Maior, Coldea si Kovesi cine ii penalizeaza pentru tradare de tara, incompetenta, coruptie si prostie, ca de laudat contra cost se tot lauda singuri de parca vinovati de jaful la care au participat si pe care il protejeaza de un deceniu, suntem noi cei care am informat si avertizat public. Asta facem si acum.

Va informam ca cei mentionati si multi altii sunt vinovati de inselaciune, frauda, coruptie si trebuie sa plece din pozitiile de conducere pe care le detin si abuzeaza in urma a tot felul de trocuri, manipulari si conspiratii in asociere cu interese externe ostile statului de drept Roman. Tradare glorificata.