Editorial

Kovesi ne vedem cu bine astazi la Nasul Tv la ora 20.00 … adica tu pe mine … ca eu pe tine nu te vad bine deloc … decit intr-un sigur loc

Microsoft in asociere cu SRI, MAI, RSC (Sebastian Vladescu) si ulterior Asesoft (Sebastian Ghita) ne-au furat munca de 12 ani, respectiv 5 milioane de linii de cod opere originale programe pentru calculator. O tilharie evidenta si exhaustiv probata incepind din 31 Ianuarie 2005. MAI a inceput ancheta in Decembrie 2004.

DNA a inceput ancheta in Septembrie 2005 si continua sa ancheteze pina in prezent.

OLAF a incheiat ancheta pe 25 August 2014, Kovesi nu o sa o incheie niciodata pentru ca daca o incheie trebuie sa plece din magistratura.

Public atasat raspunsurile primite de la OLAF referitor la ancheta pe care DNA o face incepind din anul 2005 pina in prezent.

„Silvi, nu esti de acord cu mine?” spunea Bica, oare Kovesi cum spune cind vorbeste despre Dosarul 85/P/2011 si OF/2010/0068, ca am inteles ca ea este mai barbata si mai injura, tipa, simuleaza onomatopeic, si alte forme atavice de exprimare.

“Eu aş vrea să vă spun, legat de dosarul Rudel Obreja, că beneficiul care se spune că l-aş fi avut a fost unul electoral, adică eu am vrut să fac acest eveniment, să particip cu fonduri europene la promovarea României pentru a avea beneficii de imagine. Deci asta este miza, imaginea. Cine are o imagine mai bună, doamna Kovesi sau eu? se intreaba retoric Elena Udrea.

Amindoua sunteti la fel, coruptia fiind cel mai nevinovat viciu pe care il impartiti.

Kovesi tergiverseaza intentionat si manipuleaza judiciar dosarele mentionate de zece ani, pentru a isi face imagine in fata lui Coldea si Microsoft … o vom ajuta sa isi dispute imaginea cu Udrea in arest !

 

2015_02_04_av-piccj-dna

2014_11_11_olaf-1

2015_01_14_olaf-1