Editorial

Kovesi nu ancheteaza ! … decit pe cine si cum vrea ea (cazul OF/2010/0068, dosarele 654/P/2011, 85/P/2011, 21/P/2006) si SRI = POLITIE POLITICA, asta face Kovesi … oricum altceva nu stie…

DNA nu anchetează faptele sesizate de Udrea în cazul șefului interimar al SRI.

Bineinteles ca nu ancheteaza, ca doar nu urmeaza sa se ancheteze singura sau sa ii lase pe acei procurori corecti, de care vorbea Udrea (si noi), sa isi faca meseria … si sa mai respecte, Doamne fereste, legea si sa faca vreo dreptate … EXCLUS !

Kovesi a fost, toata viata ei, pusa si promovata sa faca manipulari judiciare, sa saboteze si sa deturneze dosare, si sa terorizeze pe oricine, inclusiv procurori care nu respecta “legea” ei si a celor care o pretuiesc, o cocolesc si o rasplatesc … in cazul nostru MICROSOFT, prin interpusi coordonati de cei pe care Udrea ii acuza cu subiect si predicat de colaborare infractionala cu Microsoft, via Bill Gates, Dorin Cocos, Florian Coldea, Dinu Pescariu si mult altii, inclusiv Kovesi.

Abuzurile inimaginabile pe care Kovesi este in stare sa le faca sunt de notorietate, iar in cazul nostru acestea dureaza de zece ani si sunt, incepind din 25 August 2014, exhaustiv probate, inclusiv de OLAF ! …

Kovesi continua sa invoce cele mai puerile (idioate, ridicule, jenante, prostesti etc.) motive pentru a tergiversa si manipula investigatiile, astfel incit sa acopere ilegalitatile flagrante comise de ea personal, pentru a-i favoriza pe infractori si pentru a bloca si sabota investigatiile pe care OLAF, in colaborare cu alti procurori DNA, incercau sa le faca.

Kovesi continua si amplifica neabatuta ilegalitatile incepute in anul 2005.

Ceea ce afirma Udrea din pozitia de suspect si invinuit, amplificam noi din pozitia de parte vatamata si informator denuntator :

Am fost si continuam sa fim victimele unor abuzuri extreme si ale unor ilegalitati flagrante, comise de Kovesi cu determinare infractionala !

Ceea ce acuza Udrea ca pateste din partea lui Kovesi si Coldea de citeva luni este o mica si neinsemnata intimplare fata de ce urmeaza sa pateasca, atit timp cit binomul Kovesi – Coldea va fi lasat sa isi continue si desavirseasca “operele” de tortionari si teroristi experimentati si perfect imunizati si inumanizati … adevarati profesionisti.