Editorial

Kovesi nu cunoaste legea sau/si o incalca deliberat !

Claudiu Florica denunta pe Directorii Generali Microsoft Silviu Hotaran si Ovidiu Artopolescu, pe care tot el si “sistemul ticalosit” i-au folosit citeva decenii, pentru ca au luat mita sa semneze in numele Microsoft si cu incalcarea legii, un fals manipulativ si evident ilegal referitor la capabilitatile unice ale Fujitsu Siemens de a livra licente Guvernului.

Legea este foarte clara in ceea ce priveste participarea in nume propriu sau/si in numele persoanei juridice interesate sau/si angajatoare.

Kovesi ne spune ca Microsoft nu are nicio calitate in dosarul in care DNA investigheaza o frauda de citeva zeci de milioane, deturnate cu avizul Directorilor Generali Microsoft, astfel incalcind intentionat sau/si din lipsa de cunoastere Legea nr. 64 din 24 martie 2004.

Mai mult, aceasta incearca sa ne convinga ca Microsoft a intreprins toate diligentele pentru a ajuta DNA, cind in fapt Microsoft si DNA colaboreaza in vederea protejarii unor fraude majore si a infractorilor Microsoft si asociatii, care au comis aceste fraude.

LEGE nr. 64 din 24 martie 2004

Publicata in : MONITORUL OFICIAL nr. 343 din 20 aprilie 2004, pentru ratificarea Conventiei Consiliului Europei privind criminalitatea informatica, adoptata la Budapesta la 23 noiembrie 2001 Emitent : PARLAMENTUL ROMANIEI

http://www.pmb.ro/institutii/CC/docs/LEGE%2064_2004.pdf

ART. 12

Raspunderea persoanelor juridice

1. Fiecare parte va adopta masurile legislative si alte masuri care se dovedesc necesare pentru ca persoanele juridice sa poata fi trase la raspundere pentru infractiunile stabilite in aplicarea prezentei conventii, atunci cand acestea sunt comise pe cont propriu de catre orice persoana fizica care actioneaza fie individual, fie in calitate de membru al unui organ al persoanei juridice, care exercita o functie de conducere in cadrul acesteia, avand la baza:

a) o calitate de reprezentare a persoanei juridice;

b) puterea de luare a deciziilor in numele persoanei juridice;

c) puterea de a exercita controlul in cadrul persoanei juridice.