Editorial

Kovesi şi numai demnitatea ei umană, sunt deasupra legii !
Demnitatea şi drepturile celorlalţi nu contează!

„Kovesi sustine ca in emisiunea difuzata de postul Antena 3 in data de 19 iunie 2014 au fost prezentate mai multe fapte si au fost facute afirmatii mincinoase, care i-au creat un grav prejudiciu de imagine si au adus o grava atingere demnitatii umane.”

Stimata Doamna Procuror Sef DNA,

Incepind din anul 2004 pina in prezent, la adresa noastra au fost prezentate mai multe fapte si au fost facute afirmatii mincinoase de catre institutiile pe care le-ati/le conduceti si/sau coordonat si influentat : PICCJ, PTMB, PTMS si DNA.

Dumneavoastra personal ati semnat mai multe Rezolutii cu scopul precis de a favoriza cu determinare si continuitate, infractori deosebit de periculosi si infractiuni deosebit de grave comise de grupul de crima organizata instituit si operat de Microsoft si partenerii acestora, si de a ne inculpa in baza unor probe ticluite si a unor inscenari judiciare minutios constituite, pentru fapte astfel inventate de mai multi procurori la comanda infractorilor si a protectorilor acestora din mai multe institutii (SRI, MAI, ORDA, etc.).

Intelegem dorinta Dumneavoastra legitima de a va proteja imaginea si “demnitatea umana”, dar consideram ca si noi, toti ceilalti cetateni, avem dreptul la tratament egal in fata legii din partea Dumenavoastra si a institutiilor pe care le conduceti si/sau infuentati.

Nu puteti sa invocati drept ilegale si daunatoare actiunile comise de niste jurnalisti fara autoritate judiciara, atit timp cit actiunile ilegale comise de Dumneavoastra in numele si cu mijloacele legii, impotriva altor persoane, depasesc cu mult magnitudinea benigna a unor afirmatii jurnalistice fara nici efect juridic.

Efectele si daunele generate de actiunile ilegale comise de Dumneavoastra sunt infinit mai grave decit orice pot face niste jurnalistii pe un platou de televiziune.

Va puteti macar imagina cita suferinta, dezastru si daune incalculabile si irecuperabile ati produs si continuati sa produceti incepind din anul 2006 pina in prezentul mereu continuu prin ilegalitatile si minciunile pe care le comiteti impotriva satului de drept, a Comisiei UE, si a altor institutii, precum si asupra persoanelor noastre legale si fizice ?

Distrugeti deliberat vieti si cariere cu maxima “demnitate, reputatie si imagine”, si invocati dreptul la reputatie si demnitate cu un aplomb si o nerusinare incredibile, si iata sunteti despagubita, la fel ca si cei pe care ii protejati.

Ce era Microsoft si asociatii sai, fara protectia Dumneavoastra si ce erati Dumneavoastra fara protectia lor? , este o tema de reflexie chiar si pentru Dumneavoastra