Editorial

Kovesi : “Vai de steaua ta” ! ai intrat “in masinaria unui serviciu sa te denigreze” … iti dorim maxim succes …

„Categoric serviciul nu s-a inhamat la asa ceva (n.r.: implicarea în campania prezidenţială din 2014). Nici SIE. Serviciul nu-l poate implica nimeni. Rezultatul alegerilor mi-a aratat ca daca intrai in masinaria unui serviciu, sa te denigreze, era vai de steaua ta. Ori ei nu s-au pretat la asa ceva. In anturajul politic la varf circula ca Ponta vrea sa-i ia capul lui Coldea si asta e un argument in plus de ce nu am vrut sa fac niciun fel de miscare la conducerea serviciilor. Ar fi avut capacitatea ca pe oricare dintre cei doi candidati sa-i denigreze, dar niciunul dintre servicii nu a facut asta”, Traian Băsescu.

Ceea ce inseamna, nici mai mult, nici mai putin, ca, dupa iesirea la rampa a lui Traian Basescu, din seara zilei de marţi, 24 februarie 2015, nimic nu mai ramane din ce a fost odata. Fie Traian Basescu va trebui sa demonstreze ca a spus adevarul si atunci, cu adevarat, imaginea SRI va fi dinamitata, iar institutia va trebui schimbata din temelii, fie acelasi Traian Basescu va fi dovedit drept un mare mincinos, care utilizeaza prestigiul unei persoane care a detinut functia suprema in stat, timp de zece ani, pentru a decredibiliza, destabiliza si distruge cel mai important serviciu secret al tarii. Ori una, ori alta! Sorin Roşca Stănescu blog.

Kovesi urmeaza sa patesti ce ai facut si tu ani de zile altora … denigrare, manipulare, tortura psihica si mai nou fizica (via. Arest preventiv) si mult terorism … sa te vedem ce gura si tupeu o sa mai ai la Targsor … cind dai nas in nas cu victimele tale, ca Coldea nu va fi acolo sa-ti mai dea binom si nici Blaga niste Jandarmi …

http://psnews.ro/srs-analizeaza-o-marturisire-cheie-lui-basescu-si-explica-ce-efecte-catastrofale-ar-putea-urma/