Editorial

La mulți ani România, iubita mea!

Dragnea, Maior, Vanghelie, Băsescu, Tăpălagă, Gitenstein, Ghiță și mulți alții fac „neintenționat” o mare confuzie între americani așa în general, Constituția și politicile SUA, și companii „de sorginte” americană (Microsoft, Bechtel, Facebook, etc.).

http://www.stiripesurse.ro/dragnea-scrisoare-catre-sua-explicatii-pentru-invinuirea-americanilor-de-pierderea-alegerilor_940590.html

Americanii, în cea mai covîrșitoare proporție ((99.(9)%)) nici nu știu unde este România pe hartă, și cred (dacă mai și cred ceva) că Budapesta este încă, alături de Berlin, capitala unei „ceva” căreia i se zice Evropa.

Constituția SUA este respectată și legea și politicile SUA reprezintă (mai tot timpul și mai puțin închisori și tortura secrete la ORNISS) spiritul și litera acesteia. Adică „ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”. In God We Trust !.

Companiile (mai ales corporațiile multinaționale) sunt entități cu o istorie și un spirit de luptători și învingători cu orice preț. Atît timp cît prețul îl plătește concurența.

Microsoft mituiește începînd din 2001 pînă în prezent toate Guvernele României, cu suficient de mulți bani, încît să îi îmbogățească pe politicieni și să le permită să „cumpere”/cîștige alegerile.

Anul acesta datorită intervenției Legii americane (DoJ), politicienii americani (Gitenstein – lobbyist pentru Microsoft)  nu au mai putut să se facă că nu știu și nu văd ce se întîmplă, și companiile americane nu au mai putut să își continue campaniile de tîlhărie și jaf prin mită și trafic de influență. A se citi ingerință în „democrația” originală română.

Marea parte a mitei se dădea înainte de alegeri, în conformitate cu descoperirile DNA, aduse la cunoștința publicului. Pe parcursul anului se împărțeau banii proveniți din contracte de consultanță, mentenanță, integrare și alte servcii fictive.

Dragnea are dreptate, Constituția și Legea funcțională din SUA au dus la înfrîngerea PSD și a aliaților lor transpartinici, prin simpla deconspirare a rețelei de mită și influență impusă de Microsoft – EADS – Siemens și mulți alți „experți” internaționali, la cel mai înalt nivel mondial, în bacșiș, mită, shpăgi, peșcheșuri și lobby, team building, public relations, etc.

Este corect ca DNA să fie acuzată de poliție politică, atît timp cît niște tîlhari fără granițe jefuiesc, mint și umilesc această țară și popor în numele unor politici originale și foarte democratic sociale, și DNA îi anchetează, arestează și incriminează pentru faptele lor, în loc să-i laude, protejeze și recompenseze ca pînă de curînd.

Poporul suveran american nici nu știe și nici nu-i pasă de alegerile din România lu’ Dragnea, Ponta, Vanghelie și Ghiță, el săracu’ știe că Legea trebuie să funcționeze și pînă la urmă ea funcționează spre mirarea, neînțelegerea și disperarea domnilor pomeniți și nu numai.

La coadă în frig zeci de ore (turul unu + doi) au stat niște amărîți de români goniți din propria țară de lăcomia, prostia și violența unor tîlhari, inițial unii neaoși și alții oacheși, asociați ulterior cu alți tîlhari și mai mari, pompos numiți multinaționali globalizați.

De votat au votat Românii, dar de data aceasta, datorită SUA, fără intervenția ilegitimă, ocultă și ilegală a marilor capitaluri „sclavagiste” (și nu exclusiv americane).

Evoluția societății este garantată de respectarea legii și nu de abuzurile pe care cei foarte bogați și puternici le pot face împotriva celor dornici de neam, țară, familie, egalitate, libertate, educație, muncă, sănătate, securitate, creație, și democrație ce-o mai însemna ea în capul lui Dragnea, Ghiță, Ponta, Vanghelie, Maior, etc.

Trăiască România ! Trăiscă toți frații mei Români, oriunde se află ei !

Trăiască Statele Unite ale Americii !

„Președintele executiv al PSD Liviu Dragnea a fost acuzat de Marian Vanghelie că i-a învinuit pe americani pentru pierderea alegerilor de către Victor Ponta. Însă Dragnea susține că nu a dat vina pe americani și că le-a scris acestora o scrisoare pentru a le explica acest lucru și pentru a-i asigura de sprijinul PSD pentru parteneriatul strategic România-SUA.

Dragnea susține că „vina dată pe americani” s-ar datora unei confuzii făcute de Marian Vanghelie a faptului că Facebook-ul, care a avut întradevăr un rol în pierderea alegerilor de către PSD, este de sorginte americană. „Nimeni n-a vorbit la acea discuție de șase ore (n.r. de la ședința CExN) despre implicarea unei alte țări în aceste alegeri. Eu am explicat că Facebook-ul este o rețea de socializare americană, dar pe care au folosit-o românii și s-au socializat pe Facebook și s-au hotărât să voteze împotriva noastră, dar au votat românii. Dacă Marian Vanghelie a înțeles că folosind o rețea de socializare de sorginte americană devi american, asta este în mintea lui. De altfel, eu am și trimis o scrisoare oficială Ambasadei SUA să îi asigur că nici eu, nici altcineva din PSD nu a purtat asemenea discuții și că îi asigurăm în continuare de tot sprijinul nostru pentru parteneriatul strategic și că apreciem relația stabilă dintre România și SUA”, a explicat Dragnea la România TV.”