Editorial

Manipularea MICROSOFT continua ! Atentie la PROPAGANDA DNA-SRI !

Dragos Riscanu - Silviu HotaranProcuror Sef DNA Laura Codruta Kovesi :” Ancheta Microsoft este una romaneasca facuta de DNA. In acest dosar au fost primite mai multe denunturi, au fost si sesizari din oficiu in baza carora dosarul a fost deschis, a fost o cooperare foarte stransa cu SRI. Nu a fost o ancheta coordonata de autoritati sau o agentie straina.”

In cadrul dosarului au fost activitati de cooperare cu diverse agentii de pe teritoriul SUA si, in special, cu compania Microsoft, care nu are niciun fel de implicatii de natura penala in dosar, dimpotriva a furnizat foarte multe informatii utile anchetei.

Am avut activitati de cooperare si cu autoritati din Europa. Cumva putem spune ca este o ancheta internationala, dar activitatile principale de sesizare din oficiu si administrare a probelor au fost facute de DNA in cooperare cu SRI.”

Stimata Doamna Procuror Sef DNA va solicitam sa luati la cunostinta politicile si metodele strict secrete ale Microsoft numite Evangheliste (Evangelism Timeline (ro), Evangelism Timeline (en), Effective Evangelism (ro), Effective Evangelism (en)) si raportul ECIS (raportul ECIS (ro)) si sa va informati referitor la precizia si determinarea cu care Microsoft isi identifica si extermina victimele (in acest caz statul Roman), inainte sa faceti astfel de afirmatii hazardate (propagandistice).

Dupa cum stiti foarte bine avem probe irefutabile, pe care inca nu putem sa le facem publice din respect fata de procurorul de caz, conform carora DNA in cooperare cu SRI, MAI, PICCJ, MEDIST, RSC si Microsoft au initiat, comis si protejat mai multe infractiuni deosebit de grave incepind din anul 2001 pina prezent.

„Am o viata normala, merg la cinema, la sala. Cand merg la piata, la magazin sau la cinema, intalnesc oameni prietenosi care ma felicita si ma incurajeaza sa continuu. Nu toata lumea din Romania e corupta”, a declarat Kovesi pentru sursa citata.

Aveti dreptate, nu toti suntem corupti asa cum sunt Bill Gates, Steve Ballmer si acolitii lor din Romania si din alte tari astfel prezentati pe acest site. Noi va incurajam sa incetati dezinformarea, manipularea si propaganda si sa respectati legea.

„Kovesi a declarat pentru NYTimes ca s-a obisnuit cu calomniile, aratand ca „cele mai dure atacuri si cele mai defaimatoare declaratii vin de la cei investigati de DNA”.

In ce calitate ? Noi suntem investigati de zece ani in calitate de parte vatamata la cererea, insistentele si prejudiciile irecuperabile generate de „politia politica” (metode si practici Securiste de care nici Dumneavoastra si nici SRIul reformat nu stiti, dar la care cooperati) practicata de Dumneavoastra.

„S-au făcut presiuni asupra noastră prin declarații publice sau prin discursuri la televizor prin care se încearcă intimidarea magistraților noștri. Au avut loc chiar manifestații în fața sediului nostru”, a adăugat Kovesi.

Respectiv „cine nu e cu noi e impotriva noastra”. Din cite declara Radu Moraru si Nelu Neacsu asta inseamna sa ne asociem 50%-50% cu Niro, Ghita, RSC, Vladescu si protectorii acestora, si astfel vom reusi in viata, asa cum reusiti si Dumneavoastra in cooperare cu George Maior, asta daca nu continuam sa facem presiuni in calitatea de parte vatamata si prejudiciata de DNA, Microsoft si multi altii.

“Perioada desfășurării conferințelor Microsoft în care intelectualii cunoscuți ai țării făceau imagine publică pentru companie coincide cu perioada contractelor în care Microsoft are rolul principal în România. Tăcerea acelorași intelectuali pe această temă este, din acest punct de vedere, foarte grăitoare. Investiția în bunăvoința publică față de Microsoft a fost costisitoare și deocamdată nimeni nu a cercetat câți bani a cheltuit compania în a-și asigura o imagine bună sau protecția vizavi de activitățile sale.  Sau câți km de autostradă se puteau construi din acești bani. Rezultul însă este pe măsură:

Dosarul Microsoft pare a fi despre oricine altcineva, numai despre Microsoft nu !”

http://roncea.ro/2014/10/22/afacerea-microsoft-si-cumpararea-intelectualilor-plesu-liiceanu-patapievici-baconschi-coop-au-primit-sute-de-mii-de-euro-palavragind-la-conferintele-microsoft/

http://www.ziare.com/laura-codruta-kovesi/dna/exclusivkovesi-despre-marile-dosare-dna-valul-de-denunturi-si-sri-eads-a-fost-detonat-putem-sa-ne-asteptam-la-orice-interviu-video-1334355