Editorial

Romania condusa de DNA stabileste record dupa record la nivel mondial !

Romania este astazi campioana mondiala de necontestat in “competitia” : Lupta anticoruptie si crima organizata … corp la corp, om la om pe tot terenul/mapamondul !

Mai lipsesc citeva comisii rogatorii si urmeaza Bill Gates si Steve Ballmer, unii dintre cei mai abili infractori din Vanuatu in Caraibe, din Dubai in Monaco via Viena si Zurich, din Strehaia la Moscova, din Seattle la DNA.

  1. Microsoft isi schimba “ecosistemul” de coruptie institutionalizata si politicile Evangheliste, riscind sa nu mai poata controla politicieni, magistrati, justitie si pietele IT, asa cum a facut in ultimele decenii de jaf si tilharie, asumate cu mindrie.
  2. Practic toti Ministrii MAI, principalii parteneri Microsoft, sunt “suspectati” de comiterea unor infractiuni deosebit de grave… Ioan Rus, Dan Nica, Vasile Blaga, Cristian David etc.
  3. Practic toti Directorii Microsoft sunt “suspectati” de comiterea unor infractiuni deosebit de grave … Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Sorin Eftene, Catalin Tatomir etc.
  4. Politisti, Procurori, Judecatori, Interlopi/Oameni de afaceri, Politicieni si interpusii acestora, care au deservit interesat pina in prezent Microsoft si restul organizatiei criminale, sunt “suspectati” de comiterea mai tuturor infractiunilor posibile si imaginabile… din Vanuatu in Bangkok, din Luxemburg in Strehaia, din Popesti Leordeni la DNA.
  5. Romania se transforma, zi dupa zi, din una dintre cele mai corupte tari din lume (de catre Microsoft si alte corporatii multinationale), intr-un conducator la nivel mondial al razboiului pe care Occidentul s-a hotarit, in sfirsit, sa il duca impotriva coruptiei si crimei organizate, astfel globalizate la cel mai inalt nivel mondial.

Vom reveni cu informatii care nu sunt inca publice, dupa cum sunt cele mentionate, dupa 16 Noiembrie 2014.

Cu drag, Dragos