Editorial

SRI – MICROSOFT – MEDIST – RSC – MAI

“Daca NU esti parte din solutie, inseamna ca faci parte din problema”

Fonduri publice nationale, europene si internationale, destinate invatamintului, sanatatii, protectiei sociale, DNA, MAI, SRI, MAPN si altor interese nationale si proiecte internationale, au fost tilharite de Microsoft si asociatii acesteia, persoane fizice si legale/juridice, pentru a fi investite in trafic de droguri si arme, in participatiune cu organizatii teroriste, in ultimii zece ani.

Prim Ministri, Ministri MAI, Ministri MCTI, Ministri de Justitie, Ministri de Finante, Prim Procurori, sefi de servicii si multi altii se tot mira cum de este posibil, fara sa isi asume nici o responsabilitate, oricit de mica.

Daca Siemens nu “trada”, nimic nu se intimpla!

Mecanismele de coruptie, frauda, piraterie si terorism, indelung rodate, ar fi functionat in continuare ca unse.

Ce spun George Maior si multi altii ? Deocamdata nimic … il asteapta pe Ponta (Ghita) sa ia puterea, sa decapiteze DNA (de cit cap i-a crescut timid, de curind) si sa faca curatenie in rindul tradatorilor de tara, neam si crima organizata.

Vom reveni cu documente si argumente care vor elimina si cel mai mic dubiu referitor la crimele comise de cei care sunt platiti sa ne apere de criminali si la tradarea comisa de cei care ne pazesc de tradatori, contra salarii si privilegii fara numar (MITA).

Cu drag, Dragos