Editorial

Stimata Doamna Procuror Sef Serviciu MIHAELA MORARU IORGA, „Cu permisiunea dvs., Dl Ovidiu Artopolescu, Director General Microsoft Romania, va va contacta in urmatoarele zile pentru a discuta concret ce pasi trebuie urmati”… ca sa respectati Legea si sa ne confruntati cu acest asasin deosebit de periculos … cu permisiunea Dumneavoastra !

Stimata Doamna Procuror Sef Serviciu MIHAELA MORARU IORGA,

Cu permisiunea dvs (Calin Popescu Tariceanu n.r.), Dl Ovidiu Artopolescu, Director General Microsoft Romania, va va contacta in urmatoarele zile pentru a discuta concret ce pasi trebuie urmati.” (evident o mare si grasa mita n.r.).

Cu permisiunea dvs. va solicitam din nou sa respectati LEGEA si sa dati curs cererilor noastre legale si legitime, in calitate de parti vatamate, si sa ne permiteti accesul la Dosarul 85/P/2011.

Am solicitat incepind din anul 2009, si insistam asupra importantei cererilor noastre, sa fim confruntati cu celeritate, cu infractori deosebit de periculosi asociati cu asasini, respectiv Director General Microsoft Silviu Hotaran, Director General Microsoft Ovidiu Artopolescu, Director Tehnic Microsoft Ionut Lopatan, si altii mentionati in cererile noastre.

Refuzul nemotivat de a da curs solicitarilor noastre legale si legitime, in contextul in care Omnis si noi personal am informat DNA incepind din anul 2004 referitor la ilegalitati deosebit de grave comise de catre organizatia criminala constituita de catre Microsoft in complicitate cu SRI, MAI, RSC, Medist, Teamnet, Asesoft si multi altii si protejate de DNA timp de un deceniu, aduc prejudicii incalculabile si irecuperabile atit Romaniei cit si UE si SUA.

Cu stima,

Dragos Riscanu

P.S. Vom reveni …